Produktet

Uka Komerc prodhon një gamë të gjerë të produkteve nga mishi i pulës dhe i gjedhit me
standarde ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë së ushqimit.(ISO 9001,HACCP, HALAL).

Suxhuk Saraj I

Kodi produktit:
vakum 0001 / refus 0002

Suxhuk Saraj II

Kodi produktit:
vakum 0003 / refus 0004

Suxhuk Pikant

Kodi produktit:
refus 0056

Suxhuk Bosnje

Kodi produktit:
vakum 0043 / refus 0044

Çajna Gjedhi

Kodi produktit:
vakum 0041 / refus 0042

Kulen Gjedhi

Kodi produktit:
vakum 0100 / refus 0096

Suxhuk Delikates

Kodi produktit:
vakum 0656 / refus 0527

Mish i tymosur Delikates

Kodi produktit:
refus 0054

Mish i thatë i tymosur

Kodi produktit:
vakum 0005 / refus 0006

Sallam Pule

Kodi produktit:
200g – 0018
400g – 0019
800g – 0020

Parizer Pule

Kodi produktit:
200g – 0013
400g – 0014
800g – 0015

Parizer Pule me kaçkavall

Kodi produktit:
200g – 0661
400g – 0055
800g – 0061

Sallam Pule me zarzavate

Kodi produktit:
200g – 0663
400g – 0016
800g – 0017

Sallam Viçi

Kodi produktit:
200g – 0024
400g – 0025
800g – 0026

Sallam Pule Extra

Kodi produktit:
400g – 0038

Shunkë Pule

Kodi produktit:
400g – 0029
800g – 0030

Shunkë Pule e Tymosur

Kodi produktit:
2 kg – 0046

Shunkë Viçi e Tymosur

Kodi produktit:
2 kg – 0083

Shunkë Pule e Tymosur

Kodi produktit:
100g – 0048

Shunkë Viçi e Tymosur

Kodi produktit:
100g – 0050

File Pule e Tymosur

Kodi produktit:
0009

Virshlla Pule

Kodi produktit:
vakum 200g – 0011 / refus 0012

Ekstra Skarë

Kodi produktit:
vakum 250g – 0052

Ekstra Skarë Pikant

Kodi produktit:
vakum 250g – 0076

Shunkë Gjedhi Delikates

Kodi produktit:
100g – 0654

Mish i Thatë

Kodi produktit:
100g – 0045

Kulen Gjedhi

Kodi produktit:
100g – 0652

Gold File e Pulës

Kodi produktit:
100g – 0653

Suxuk Bosnje

Kodi produktit:
100g – 0650

Çajna Gjedhi

Kodi produktit:
100g – 0651

Përshut Gjedhi

Kodi produktit:
100g – 0655

Pashtetë Pule Delikates

Kodi produktit:
100g – 0664

Pashtetë Pule Pikant

Kodi produktit:
100g – 0665

Pashtetë Pule

Kodi produktit:
100g – 0525

Mishi i bluar

Kodi produktit:
500g – 0095

Qebap

Kodi produktit:
300g – 0092

Pleskavic

Kodi produktit:
500g – 0093

Pleskavic sharri

Kodi produktit:
500g – 0521

Pleskavic Pule

Kodi produktit:
500g – 0666

File Pule (me salamur)

Kodi produktit:
0084

File Pule (e marinuar)

Kodi produktit:
0633

Medaljon Pule

Kodi produktit:
500g – 0658

Virshlla Saraj

Kodi produktit:
vakum 0007 / refus 0008

Qofte

Kodi produktit:
500g – 0094

Pashtetë zogu - Gjahtari

Kodi produktit:

Gulash Gjedhi 200gr

Kodi produktit:

Gulash Gjedhi 400gr

Kodi produktit:

Rriskë pule

Kodi produktit:

Pashtetë Tuna

Kodi produktit:

Pashtetë Pule Pikant

Kodi produktit:

Pashtetë Pule Delikates

Kodi produktit:

Pashtetë Pule

Kodi produktit:

Pashtetë Zogu

Kodi produktit: