Rreth nesh

UKA Komerc është kompani familjare e themeluar në vitin 1991 në R.M. e cila kryesisht merret me prodhimin e produkteve të mishit, ku janë të angazhuar staf i kualifikuar në lëmin e industrisë së mishit.

Kompania prodhon një gamë të gjerë të produkteve prej mishit të pulës edhe të gjedhit, me rreth 50 produkte,me teknologjinë moderne dhe bashkëkohore.

Fabrika ndodhet në zonën ekologjike në Saraj-Shkup, zone e cila i përmbush te gjitha standardet e industrisë ushqimore.

Posedon standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë së ushqimit (ISO 9001,HACCP, HALAL).

Veprimtaria jonë bazohet kryesisht në: Kualitet të lartë, higjienë dhe përkushtim ndaj konsumatorëve.

Misioni ynë

Kualiteti i lartë është prioriteti ynë, kompania UKA ka për synim ti përmbush te gjitha kërkesat e konsumatoreve me produkte të shëndetshme dhe me cilësi të lartë, si në tregun vendor ashtu edhe në atë ndërkombëtar.

Geneva 2013

Rome 2013

Vienna 2015

HACCP CERTIFIED
ISO 9001