Производи

Компанијата произведува широка палета сувомесни производи по сите Мегународни стандарди за квалитет и безбедност(ISO 9001 и HACCP, HALAL)

Суџук Сарај I

 Код на производот:
vakuum 0001 / refus 0002

Суџук Сарај II

 Код на производот:
vakum 0003 / refus 0004

Суџук Пикант

 Код на производот:
refus 0056

Босански суџук

 Код на производот:
vakum 0043 / refus 0044

Говедска чајна

 Код на производот:
vakum 0041 / refus 0042

Кулен говедски

 Код на производот:
vakum 0100 / refus 0096

Суџук Деликатес

 Код на производот:
vakum 0656 / refus 0527

Говедско чадено

 Код на производот:
refus 0054

Говедска чадена печеница

 Код на производот:
vakum 0005 / refus 0006

Пилешка салама

 Код на производот:
200g – 0018
400g – 0019
800g – 0020

Пилешки паризер

 Код на производот:
200g – 0013
400g – 0014
800g – 0015

Пилешки паризер со кашкавал

 Код на производот:
200g – 0661
400g – 0055
800g – 0061

Пилешки паризер со зеленчук

 Код на производот:
200g – 0663
400g – 0016
800g – 0017

Телешка салама

 Код на производот:
200g – 0024
400g – 0025
800g – 0026

Пилешка салама Extra

 Код на производот:
400g – 0038

Пилешка шунка

 Код на производот:
400g – 0029
800g – 0030

Пилешка чадена шунка

 Код на производот:
2 kg – 0046

Телешка чадена шунка

 Код на производот:
2 kg – 0083

Пилешка чадена шунка

 Код на производот:
100g – 0048

Телешка чадена шунка

 Код на производот:
100g – 0050

Пилешки чаден стек

 Код на производот:
0009

Пилешка виршла

 Код на производот:
vakum 200g – 0011 / refus 0012

Екстра скара

 Код на производот:
vakum 250g – 0052

Екстра скара пикант

 Код на производот:
vakum 250g – 0076

Шунка деликатес

 Код на производот:
100g – 0654

Говедска печеница

 Код на производот:
100g – 0045

Говедски Кулен

 Код на производот:
100g – 0652

Пилешко голд филе

 Код на производот:
100g – 0653

Босански суџук

 Код на производот:
100g – 0650

Босански суџук

 Код на производот:
100g – 0651

Говедски пршут

 Код на производот:
100g – 0655

Кокошја паштета деликатес

 Код на производот:
100g – 0664

Кокошја паштета пикант

 Код на производот:
100g – 0665

Кокошја паштета

 Код на производот:
100g – 0525

Мелено месо

 Код на производот:
500g – 0095

Ќебап

 Код на производот:
300g – 0092

Плескавица

 Код на производот:
500g – 0093

Шарска плескавица

 Код на производот:
500g – 0521

Пилешка плескавица

 Код на производот:
500g – 0666

Пилешки стек (саламурен)

 Код на производот:
0084

Пилешки стек (мариниран)

 Код на производот:
0633

Пилешки медаљони

 Код на производот:
500g – 0658

Ќофте

 Код на производот:
500g – 0094

Виршла Сарај

 Код на производот:
vakum 0007 / refus 0008

Говедски Гулаш

 Код на производот:

Паштета Туна

Кокошка Паштета (пикант)

Кокошка Паштета

Кокошка паштета (деликатес)

Пилешка Паштета

Ловачка Паштета

Пилешки стек (саламурен)

Пилешки стек (мариниран)

Пилешки медаљони