За нас

Ука Комерц е фамилијарна компанија,основана во 1991 година во Р.М која главно се занимава со производство на сувомеснати производи, каде се ангажирани високо квалификуван персонал од месната индустрија.

УКА Комерц произведува широка палета на сувомесни производи,со околу 50 производи од:Пилешко и Говедско месо,со модерна и современа технологија.

Фабрикат се наоѓа во еколошката зона во Сарај-Скопје, зона која ги исполнува сите стандарди на прехранбената индустрија,

Ука Комерц ги применува сите меѓународните стандарди за квалитет и безбедност на храна (ISO 9001, HACCP, HALAL).

Мисија

Нашата дејност се базира на висок квалитет,хигиена и посветеност на потрошувачите.

Високиот квалитет е наш приоритет, компанијата УКА има за цел да ги исполни сите барања на потрошувачите со здрави производи и висок квалитет, како на домашниот пазар така и на меѓународниот.

geneva

Geneva 2013

roma

Rome 2013

International Diamond Prize for Excellence in Quality

Vienna 2015

Logo HALLALL

HACCP CERTIFIED
ISO 9001