Успехот продолжува,УКА Комерц пробива и на Eвропскиот пазар

Почитувани потрошувачи од дијаспората,ве информираме дека Ука Комерц започнува со дистрибуција на Кокошјата Паштета и во Cкандинавските земји (Шведска, Норвешка, Данска). Генерален Дистрибутер за Скандинавските земји”Аделина Грос АБ“- Шведска.